SEYDİLER’DEN MİSAFİRLERİMİZ VAR.

Örgün Eğitimle birlikte Hafızlık Projesi kapsamında bakanlık tarafından seçilen proje koordinatörleri Kastamonu  Seydiler   Seyid  Zülfikar  Vakfı  M. Naim Karaman İmam –Hatip Ortaokulu Müdürü        Sn. Hacı Murat Eroğlu,  Hafızlık Koordinatörü Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Hamza Çelik  ve Kuran Kursu Öğreticisi Zekeriya Gümüşoğlu  istişare ve değerlendirme amacıyla okulumuza ziyaret gerçekleştiler.

Hafızlık sınıflarımızı  ve akademik sınıflarımızı ziyaret ederek okulumuzda uyguladığımız  Koro ile hafızlık eğitimimizi gözlemlediler. Kuran Kursu öğreticilerimizle tecrübelerini  paylaştılar.

Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz. Ziyaret sırasında kendilerine eşlik ederek bizi yalnız bırakmayan; İlçe Müftümüz Sn. Mehmet Evirgentürk’e, Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Osman Özkan ’a ve Sn. Necati  Zeyrek ‘e teşekkür ederiz.

09.01.2024 26

09-01-202409-01-2024