Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürümüz Sayın Fethullah Güner’in Okulumuzu Ziyareti

Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürümüz Sayın Fethullah Güner, Daire Başkanımız Turan Şahin,İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Osman Cebeci beraberindeki heyet ile birlikte okulumuzu ziyaret ettiler.

Okul müdürümüz Aziz GÜNDÜZ’den  okulumuz hakkında bilgi aldıktan sonra öğretmenlerimizle  hasbihal ederek müfredat ile ilgili fikir alışverişinde bulundular.

Genel Müdürümüz sınıflarında öğrencilerimizi ziyaret edip öğrencilerimizle sohbet ettikten sonra hatıra fotoğrafı çekildikten sonra derslerinde başarılar dileyerek ziyaretlerini sonlandırdılar.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Genel Müdürümüz Fethullah Güner'e,Daire Başkanımız Turan Şahin'e, İl Milli Eğitim Müdüdürümüz  Osman Cebeci'ye , İlçe Kaymakamımız Enver Yılmaz'a , İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Osman Özkan’a  gönülden teşekkür ederiz.

12.01.2024 32

12-01-202412-01-202412-01-2024