Mehmet Albayrak Hafız İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Kur´an-ı Kerim´i hıfzederek yaratılışın hikmetini kavrayan, ülkemizin geleceğinde rol alacak, kutsal değerlerine bağlı, bilgisi ve ahlakıyla örnek olan çok yönlü nesiller yetiştirmek.

Misyon: Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda çağın gereklerine uygun bilgiyi öğrenen ve kullanan, bilimsel düşünce yeteneğine sahip, sosyal ve toplumsal ilişkiler geliştirebilen, manevi değerlerine sahip, öğrenciler yetiştirebilmek.

Başarılar: Okulumuzun web sitesinin anasayfasında "Başarılarımız" menüsü altında yayınlanmıştır.

Saatler: Ders Başlama Saati: 08.10 Ders Bitiş Saati Pazartesi-Salı-Çarşamba Günleri: 17.30 Perşembe-Cuma: 16:40
Isınma: Kalorifer-Doğalgaz
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mehmetalbayrakhafiziho.meb.k12.tr

Adres - CAMİİKEBİR MAH. ORTAOKUL SK. MEHMET ALBAYRAK HAFIZ İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO 24 BOYABAT / SİNOP

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Boyabat Karadeniz Bölgesi’nde olmakla birlikte, Orta Anadolu´nun karasal iklimi daha çok hakimdir. Merkez nüfusu yaklaşık 28.500´dür. Halkın geçim kaynağı kırsal kesimde tarım ve hayvancılıktır. İlçe merkezine yakın tuğla, kiremit, cam mozaik ve çivi fabrikaları bulunmaktadır. Organize sanayi mevcuttur. En çok yetiştirilen tarım ürünü pirinçtir. Boyabat Kalesi, Bazalt Kayalıkları, Çukurhan Kalesi ve Şelalesi, Salar Köyü Kral Mezarlığı gibi tarihi ve doğal güzellikleri dikkat çekmektedir.

Ulaşım Şehir için dolmuş bulunmaktadır. Birçok mahalleye yürüme mesafesindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Boyabat Şehir Merkezi. Sinop iline uzaklığı 80 km.