Okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Töreni Yapıldı

Cumhuriyet’imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85.yıldönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı gerçekleştirildi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN aramızdan ayrılışının  85. Yılı anma programı tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda da yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programa, günün anlam ve önemini belirten konuşma, Atatürk Kimdir? tanıtımının yapılması, günün anlam ve önemi ile ilgili şiirlerin okunması, Atatürk’ün özdeyişlerinin okunmasıyla  devam eden program ,Gazi Mustafa Kemal ve şehitlerimiz için duanın yapılmasıyla  sonlandırıldı.

Anma programını okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz birlikte izlediler.

Programda görevli öğrencilerimiz Zehra Gül Akça, Ceylan Gümüş, Ecemsu Erol, Azra Ilgın Temizkan, Reyhan Beyazca,  Beyzanur  Soymaz , Aybüke Serin, Ravzanur Uğraşmış’a ve Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Yasin YILMAZ, Matematik Öğretmenimiz Coşkun METE’ye bu güzel anma program için teşekkür ederiz.

10.11.2023 47

10-11-202310-11-2023