DEPREMDE VEFAT EDEN VATANDAŞLARIMIZI RAHMETLE ANIYORUZ

06 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş Merkezi gerçekleşen ve 10 ilin etkilendiği asrın felaketi olarak nitelendirilen Depremlerde vefat eden vatandaşlarımız için saygı duruşunda bulunduk. Saygı duruşu öncesinde öğrencilere konuya ilişkin bilgilendirmeler yaptık. Vefat edenlerler için hep beraber dualar okuduk. Sınıflarda konuya ilişkin bir eğitici video da izlettik.
Bakanlığımızın talimatı doğrultusunda saat 09’da gerçekleştirilen saygı duruşu etkinliğimize Kaymakamımız Sayın Enver Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Osman Özkan birlikte katıldılar.
Saygı duruşu sonrasında öğrencilerimizin hafızlık derslerine misafir oldular. Öğrencilerle bir süre sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz daha sonra okulumuzdan ayrıldılar. Kaymakamız Sayın Enver Yılmaz’a ve Milli Eğitim Müdürümüz Osman ÖZKAN’a bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz. @boyabatmeb57 @azizgunduz55

09.02.2024 20

09-02-202409-02-202409-02-2024